【Tiger Por】 Belső oszlop alumínium burkolat panel felületkezelés

- Dec 13, 2017 -

Beltéri dekoráció alumínium panel termékek, beleértve az oszlop alumínium burkolat panel, fal alumínium panel, alumínium mennyezet, stb, a felületkezelés általában a por bevonat, ez az esztétika, a tartósság. Nemzetközileg felismerték, hogy a legjobb porbevonat az Egyesült Államok Tigrispor, teljesítménye, az élettartama jobb, mint bármelyik általános porbevonat a piacon.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Mi Bahe az Egyesült Államokban Tiger por márkajelölt porlasztó gyártók, szakmailag kiváló minőségű por felületű alumínium panel termékeket a high-end belső építészeti. Dongguan arany sárga levelek kiválasztott vállalat Bahe fehér tigris por felületkezelése oszlop alumínium burkolat panel. fal alumínium panel és más termékek, ez fokozza az egész belső tér felület dekorációs hatását. És ne aggódj, mert a panelek színekkel kémiai hatással vannak az oxigénnel


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , mint építőanyagok alumínium panelgyártók , és mint az Egyesült Államok Tiger por Kína régió egyike a kevés kijelölt permetező gyártók elkötelezett az ügyfelek testreszabott kiváló minőségű alumínium panel és egyéb fedett alumínium panel termékek, így az ügyfelek tényleg vásárolni pihenés biztosított!