A hullámzó lakberendezés-fa-szerű alumínium panelek

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

Számos hullámzóFa-szerű alumínium panelekbetakar az egész környéken központ Sanghajban összehozzák a helyi közösség és hozzon létre egy meleg és őszinte hangulatú.

Hívott erdő Underground, Wutopia Lab projekt célja, mint az utolsó része Onepark Gubei közösségi klub, amely már elvégezte más terek, mint például a fitness, jóga, wellness, uszoda, kávé, játszótér.


10.jpg


A fejlesztő akartak létrehozni egy több, mint "társadalmi" térben, fókuszáló-ra hogyan kell használni az épületek eszközként, szerinti közösségi központok, azzal a feltétellel, hogy korlátozó belső aktiválásához nyissa meg, és további mozdítsák elő a kommunikációt, a városrészek


1.JPG


A kétszintes épület, amely összesen 1000 négyzetméteres hely, konferenciaterem, olvasóterem, gyermek könyvtár, Karzat és audio-vizuális terem áll.Onepark Gubei - egy high-end lakónegyedben, és egy termékeny hely található Shanghai - be a látogatók az épület egy hatalmas fa fedett lépcsőház is használt mint egy nyilvános hely kiválasztása és egy gyors pillantást a könyvek.

7.jpg


Az építészek is akart létrehozni az elképzelést, a szabad olvasó és művészeti jelenet a belső teret. Ők kaptak megbízást, a projekt, amely már megkezdődött szerkezeti átalakítása. Konkrét megvalósítása az építész használja a legésszerűbb és leggazdaságosabb módja annak, hogy beavatkozzon a tervezési változtatásokat.

Anélkül, hogy lecseréljük az eredeti szerkezetét, zónabesorolás, normák és más design-alapon, az ügy, a teljes teret környezet befejezi az újjászületett. Az emeleten bejárat (felső emelet), a görbületFa gabona alumínium Panelhalkan tündöklése, és bukása, felhő-szerű csillárok, kanyargós a hely, mintha a zöld udvaron felkérik, hogy a belsejében, és kifinomult-hoz forma egy erdő-szerű szabad hely. Közösségen lakosok eltávolítása a maszk, a társadalmi életben, és nyugodt kommunikáció ide örömében a fesztivál.6.jpg

"Az emberek a szükséges, az építészek használt egy nagy terület a fekete gyenge mértéke tevékenység, és a további használatra, fekete és könnyű létrehozni egy helyet, amely a több magán, meditatív, a szárnyak, valamint a fürdőszobában," ki az építészek.

Az építészek is akart létrehozni a leginkább titokzatos hangulat fürdőszoba az egész Közösségen belül. A környéken-központ elérte az építész víziója szabad kommunikáció és a gondolkodás.

3.jpg


5.jpg