A fő tényezők, amelyek meghatározzák a minőség és az ár az alumínium lemez lemez

- Sep 11, 2017 -

Alumínium anyagok felső alumínium ötvözet, nem lehet nem tiszta alumínium. De azért, mert a különböző ötvözet tartalom okozta alumínium ötvözet mechanikai tulajdonságai különböző, himlő anyagok alumínium ötvözet hazai használatban van osztva öt évfolyamon:

Az első osztály: alumínium-magnézium ötvözetből készült, is tartalmaz a mangán, a legnagyobb előnye, hogy az anyag jó antioxidáns kapacitása, és mangán tartalma miatt tehát egy bizonyos erősségű és keménységű, az ideális anyag, hogy himlő. Kína délnyugati növény alumínium alumínium feldolgozás előadás-ból a leg--bb stabil.

A második fokozat: ötvözött alumínium-mangán, anyagi erejét és merevség valamivel jobb, mint alumínium-magnézium ötvözetből készült. De az antioxidáns kapacitás valamivel alacsonyabb, mint az alumínium-magnézium ötvözetből készült. Mindkét védőőrizet végzik, mint alapvetően megoldani a antioxidáns kapacitása nem olyan jó, mint a hiányosságokat-alumínium-magnézium ötvözetből készült, hazai Vivien alumínium alumínium feldolgozás előadás-ból a leg--bb stabil.

A harmadik fokozat: alumínium ötvözet, az ötvözet, mangán, magnézium-tartalom kevesebb. Így az erejét és merevség jelentősen alacsonyabb, mint az alumínium-magnézium ötvözet és alumínium-mangán-ötvözet (de az ára a drága). Mert a puha könnyű folyamat, mindaddig, amíg egy bizonyos vastagságú, hogy megfeleljen a legalapvetőbb laposság alapvető