Alumínium panel tervezés --- Éttermi lánc

- Nov 30, 2017 -

Az étkezés szempontjából az étterem díszítési stílusa értelmetlennek tűnik. Ez csak az ügyfelek számára nyújt helyet, néhány díszítési stílus önhirdetés, míg mások az ügyfelek reverie. Nem kétséges, hogy ez utóbbi nem olyan meggyőző. Tehát a projekt elején az egyetlen olyan tényező, amelyet figyelembe vettünk: a kortársnak kell lennie.


kilátás az alumínium panel díszítésére

4.jpg
5.jpg

Étkezés valójában többérzékeny élmény; az izgalom indexe a váratlan ingerektől származik. Tehát egy furcsa jelenetet hozunk létre az emberek számára, miközben ismerős dolgokat tesznek annak érdekében, hogy teljes és bonyolult élmény legyen.


Belső lyukasztó alumínium panel tervezés

6.jpg11.jpg

A fény egy olyan eszköz, amely az érzelmek megjelenítésére használt, mindig van hőmérséklet.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Az alumínium mind támadó, mind védőanyag, ami válság és bizonytalanság érzését eredményezi. Ez kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy kifejezzék a furcsa jelenetet. Az egész projektet egyetlen anyagból csomagolják és osztják. Virtuális és valóságos intervallumai vannak, a vizuális élmény sokrétegű fuzzy szuperpozíciója. Furcsa és érdekes légkör kialakítása. Továbbá fenntartja a blokkok közötti kapcsolatot. A blokk méretét a biztonságérzet határozza meg.


alumínium panel mint anyag

1.jpg2.jpg


Minden lyukasztó partíció a kereső. Ez feltárja az emberek és az események történetét. Csak a történetek áramlása élénk, olyan, mint a figuratív szimbólumok, amint látta, eltűnt.

8.jpg9.jpg