Nanchang Xili Center modern üzleti épület

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili központja, amely a folyóparton CBD központi tengelyén helyezkedik el, Chaoyang város magjában, a nyugati részén fekvő ganjiang folyó mellett fekszik, szemben a honggu beach központtal, a folyó felőli felhőkarcsa és a chaoyang-híd szomszédságában. "híd torony" a híd, a városi felelőssége képviseli a binjiang üzleti negyedében, és létrehozza az átjáró mérföldkő a chaoyang új város. Új iránypontként örökli a nanchang városi kontextusát, és vezet a nanchang jövőjéhez.


xili-centre-business-building.jpg


A város mérföldkőnek számító térbeli csomópontja és vizuális mágnesének a földrajzi építészetnek elég szerénynek és barátságosnak kell lennie ahhoz, hogy a várost és a környező környezetet integrálja, és szervesen illeszkedjen a városba, és harmóniában éljen a kiválóság mellett. A ganjiang folyó partján álló nanchang - nanchang xinli központ, a tianhua egész folyamat dizájn új kereskedelmi mérföldköve a kiváló tervezés és a keleti bölcsesség esztétikai értékét mutatja be, bemutatja a mérföldkő és a kontextust, az építészet megjelenését és működését és város, forma és funkció.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili központ torony közvetlenül leszállás, nincs szoknya szoba. Az épület aljának kialakítása figyelembe veszi az épület általános elrendezését és felemelkedését. A háromdimenziós hajlított nagy eső pólus, amely megfelel a 200 méteres torony térfogatának, amely 80 méteres, 13 méteres magasságon és 6 méteren a legalacsonyabb pontján átmérője, úgy néz ki, mint egy lebegő szalag a talajról, és nagyon dinamikus. torony és egy dinamikus alsó tér létrehozása.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Egyetlen oszlop hatásának elérése érdekében a szerkezeti tervező két kis acél oszlopot használt fel egyetlen oszlop hatására. Az optimális térkötési hatás szerint hat oszlopcsoportot fogadtak el. A lombkorona felületének hatására és a szakasz méretének fokozatos megváltoztatására a szerkezeti tervező a belső csontváz formáját használta először a gerendát, majd a gerendán kívül a lemezt elvégezte, amely tökéletesen felismerte a gerenda hatását. "légáram".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


A nehéz esőernyő fokozatosan növekszik a felszínről, és a hajlított tető tökéletes átmenet lesz az épület és a föld között, a homlokzatnak és a tájnak megfelelő dinamikus erővel. A nehéz esőernyő megoldja a bejárat és a kilépés funkcionális követelményeit, valamint biztosítja a akadálytalan tűzgyűrűt. Ugyanakkor integrálja a csatorna tervezésében a vízelvezetést és a világítást. Az áramvonalas alak jó vezetőképességgel bír, ami visszhangozza a körgyűrű dinamikus erejét. Nanchang xinli központi földszinti tér kombinálva a tájtervezéssel, barátságos nyitott hozzáállással a városra