Magas profil és elegáns beltéri falfüggönyfal alumínium panel projekt

- Dec 13, 2017 -

Ez a stadion Californiában, a Roberts Pavilion néven ismert    az újonnan épített stadion a Kaliforniai Liberális Művészeti Főiskola. Roberts Pavilion PVDF alumínium függönyfal panel kültéri dekoráció, a teljes megjelenés nemes és fényes, vonzza sok ember impulzus látogatni, és élvezni ezt a megjelenést. A kültéri függönyfal fluor-szén-alumínium egytestes panelje az időjárás-ellenállással rendelkezik, az időjárás ellenállása akár 30 év is lehet, és a szín nem halványodik meg.


5.jpg


A Roberts Pavilion kivételesen fényes és szikrázó az éjszakában. Napjainkban a PVDF alumínium függönyfal panelek fokozatosan alkalmazott Wanda, Wal-mart és egyéb nagy múzeum, bevásárlóközpont projektek.


1.jpg4.jpgA Roberts Pavilion pihenő csarnok az alumínium méhsejtlemezt mint mennyezeti díszítést alkalmazta, az alumínium méhsejt-panel mennyezet hangszigetelést eredményezhet, ez a csúcsminőségű belsőépítészeti alkalmazás.

3.jpg


De a Roberts Pavilion fitnesz zóna kevésbé kulcsfontosságú, a Wood Grain Aluminium Profil Mennyezetet használja , egyrészt megerősíti a tér légáramlását, hanem növeli a belsőépítészet rugalmasságát és díszítőelemeket az alumínium négyszögletes cső alkalmazásához.


2.jpg