Guangzhou-megálló alumínium álmennyezeti lapok

- Jan 18, 2018 -

Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Perforated-Suspended-Ceiling-Tiles.jpg

Manapság Guangzhou metro erősen fejlődő, mint a 2017-ig, amelyek a fejlett közlekedési hálózat teljes 14 metróvonal. Guangzhou-megálló a ' sűrű lakosság forgalomba, így a metró tervezési & dekoráció kell ésszerű. Guangzhou vonal egy metróállomás használja a kombinált alumínium álmennyezeti lapok.

 Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Perforated-Ceiling-Tiles-1.jpg

Ez a fajta stílus perforált alumínium álmennyezeti lapok, amelyek mérete 300 * 1200mm, a horog mennyezeti nevével is kombinációja különböző méretű fedezi a tető felső dolgok, mint a légkondicionáló, elektromos vezetékek, víz cső stb. A horog alumínium mennyezeti csempe adhat fényvezető cső, ami, hogy a világítás hatása több jó.

 Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Square-Tube-Ceiling-Tiles-3.jpg

A metró használ 30 * 150 mmalumínium négyszögletes cső álmennyezeti lapoka nyilvános területeken, aki a népszerű segítségével modern mennyezet díszítésére. Az alumínium négyszögletes cső felső csempe max hossz 6000 mm, lehet vágás, különböző színű spray, és telepítse a különböző kreatív mennyezet.

 Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Square-Tube-Ceiling-Tiles-4.jpg

Guangdong Borsodi épület Material Co., Ltd. elkötelezett alumínium álmennyezeti R&D, értékesítési és termelő, már kész számos bevásárlóközpont, állomás, kórház, hotel stb fali javítófestékek és mennyezet megoldás. Ha rajz, anyag vagy rendszer megoldást kell, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, adunk szakmai választ a lehető leghamarabb.