Dachang Nemzeti Palota - A klasszikus elemei alumínium Carve Camber burkolat panel

- Dec 05, 2017 -

Dachang Nemzeti Palota megtanulja a helyi építészeti kultúra és a lényegét a különböző etnikai csoportok Kínában, együtt a hagyományos kultúra és a modern építészeti technikák, hozzon létre az ország kulturális névjegykártya.


5.jpg


A Dachang Nemzeti Palota vízrendszerei elválasztják az épületet és a környező területet. Melyik kulturális szigetet alkotnak, az általános forma a "Keleti Pearl" kifejezést jelenti, míg a főépület olyan, mint a gyöngynek a kínai kultúrával való összeolvadása, ez a termékeny talaj mozaikja. A főépület a szalag túlcsorduló és fényes. Az építészeti modellezés tömör, csodálatos, ami tükrözi a kínai nemzetet befogadó innovációt és a saját fejlesztés alapvető értékeit. A kolonnád tér körül álló épületben 56 nemzeti egység és közös jólét jelképez.


1.jpg


4.jpg


A külső kör és a belső kör alakja különleges, a tömb lyukai fokozatosan csökkennek alulról felfelé, és végül az építészeti technikák összevonása szimbolizálja a színes nemzeti kultúrát ebben a keverékben, ami azt jelenti, hogy az összes etnikai egység csoportok és a közös casting egy fényes jövő.


2.jpg


3.jpg


Alumínium faragni Camber burkolat panel a művészi kifejezés egyfajta formája a Függönyfal Alumíniumpanelnek . Mivel az alumínium panel különféle művészi mintákból üreges, nem csak dekoratív hatású, és tükrözheti a különböző épületeket a kultúra nevében.