Cirkógyűrű által gyártott atipikus alumínium tömör panel

- Dec 01, 2017 -

523146_11_011.jpg


Mianyang Központi Kórház, a teljes design a nemzetközi modern kórházi szabvány, három fő része a kórház: járóbeteg osztály, orvosi osztály, fekvőbeteg osztály, rendezett rendkívül koncentrált. Az orvosi részleg is részt vehet a járóbeteg-ellátás és a járóbeteg-osztályon. A fém alumínium panel és az alumínium mennyezet mindig is elsődleges választás volt a kórházi belsőépítészet számára. Tűzállóság, oxidációs ellenállás, könnyű telepítés, esztétika, könnyen tisztítható, minden jó tulajdonság megfelel a kórházi környezet követelményeinek, a hátsó lyukasztó és a hangelnyelő anyag zajos lehet a kórház számára a zaj csökkentése érdekében.


523150_15_015.jpg


Az atipikus alumínium tömör panel a projekt tervezési igényein alapul, precíziós megmunkáló berendezéssel, alumínium panel termékek hegesztésén, hegesztésén, csiszolásán és permetezésén keresztül, alumínium panel termékek vágásán, szintezésén, összecsukásának, hornyolásán, szarvakon keresztül.

523153_18_018.jpg


Az atipikus alumínium tömör panel egyedülálló kialakítású, véletlenszerű és különböző alakú. A modern díszítőelemek és az idők nagyszerűségének integrációja teljes mértékben tükrözi az Atypical Aluminium Solid Panel lényegét. Az atipikus alumínium tömör panel, amely egy gyűrűt bonyolít, dinamikus elemet hoz a belső tér számára.523159_25_024.jpg