Alumínium furnér a gyártási folyamat

- Sep 11, 2017 -

A zsíroldó → → savas korrózió → → → alkáli korróziós → → → → → → → oxidációs mosás mosás mosás mosás mosás mosás mosás mosás mosás.

Profilok után első savas korrózió, miután a lúgos korrózió fényt rendelkezési vége előtt. A technológia központja sav rézkarc, mechanikus minta, a homok, stb határozza meg a savas korrózió. Eltér a lúgos eclipse, a legnagyobb előnye a sav rézkarc, erős, mechanikai mintát a homok gyors, alacsony fogyasztás, alumínium, általában 3-5 perc vége, alumínium fogyasztása majdnem lúgos, rézkarc, 1 / 8-1 / 6.

Azonban a környezeti problémák egyre kiemelkedő savas korrózió: savas tartály és mérgező gázok HF menekülési tartály szennyezés mosás. Fluoridok általában erősen mérgező, és rendelkezésére áll több nehéz. Ezen kívül a kezelés után a sav rézkarc, a megjelenése a sötét haj, sötét, bár az utolsó folyamatos alkáli erózió és a fény, felderült néhány, de még mindig nagyon sötét, mind növelésére a folyamat, de elvesztette a csillogás, amely is kell alumínium furnér javításában.

Alumínium furnér folyamat rézkarc hatékonyan javítja a termelési hatékonyság alumínium furnér és csökkenti a termelési költség alumínium furnér, és azzal jár, hogy a környezetszennyezés. Ezért az alumínium furnér vállalkozások is el kell végeznünk a szükséges környezetvédelmi intézkedések, a jó fejlesztési trend.