Bevásárlóközpont Külső fali alumínium burkolatrendszer

Bevásárlóközpont Külső fali alumínium burkolatrendszer

Felületkezelés: PVDF bevonat
Bevonat Márka: PPG, Akzo Nobel
Anyag: alumínium, alumínium ötvözet
MOQ: 200 négyzetméter
Szállítási feltételek: FOB, CIF

Termék részletek

Mint függönyfal, függönyfal alumínium furnér főként fal árnyékolására és nem világító falakra használják Mosaic és általános homokfúvó falak helyett. Könnyű súlya, nagy merevsége, időjárásállósága és korrózióállósága; Különböző bonyolult alakzatokkal, például síkokkal, ívfelületekkel és gömbökkel dolgozható fel, gazdag színkezelési felülettel, egyszerű telepítéssel és kivitelezéssel, kényelmes tisztítással és karbantartással, valamint kiváló környezetvédelmi és tűzvédelmi funkciókkal. A sokemeletes épületek különféle terheléseinek hatására - különösen a nagy szélnyomás miatt - a mozaik könnyedén leeshet, és a gyenge keménységű függönyfal anyaga nagy szélnyomás miatt deformálódik.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgFüggönyfal alumínium furnér alkalmas magas színvonalú irodaház, iroda, bevásárlóközpont, folyosó, repülőtér, állomás, gyárépület, kórház, klub, bank, bevásárlóközpont, kiállítási csarnok stb. Díszítésére.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgGYIK                                                                                                      


1. Miért válassza a BAHE-t?

a) 8 éves tapasztalattal rendelkezik a tanúsított alumínium termékek (burkolólap és falburkolat) gyártásában több mint 30 országban és régióban, és Szingapúr fő piacunk.

b) Az alumínium termékcsalád széles választékának biztosítása jó minőségű és a legversenyképesebb áron.

c) A csomagolás és szállítmányozás javaslata a felesleges bajok elkerülése érdekében.

d) Szakszerű, pozitív és érzékeny kereskedelmi csapat megléte megbízható szolgáltatás biztosítása érdekében. Kiváló értékesítés utáni szolgáltatásunk bármikor elérhető.

e) A BAHE mindig jó minõségû, jó minõségû termékminõséget tart fenn. Ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy csak megbízható minőségi termékeket biztosítsanak.


2. A rendelkezésre álló vastagság és méret?

Az alumínium burkolat függőfal panel vastagsága 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm és 4,0 mm.

Rendes méretű alumínium burkolat panel mérete 1220 * 2440mm, szélességi tartomány 900 ~ 1500mm, hossza tartomány 1800 ~ 4000mm, hogy elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen formát készítsen az üzlet rajz szerint.


3. Mi a termék garanciája?

15 év garanciát vállalunk a szerkezetre, valamint a PPG Brand bevonatú PVDF felületre.


Vizsgálat