Roof Soffit PVDF bevonatos alumínium panel

Roof Soffit PVDF bevonatos alumínium panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 1,5-3,0 mm

Felületkezelés: PVDF bevonattal

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

A tetőcsatornák építésének és díszítésének köszönhetően az időkeretek fejlesztése, különösen a csúcsminőségű modern épületek a tető alsó részében, a Tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium panel széles körben használatos.

A tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium panel a beltéri és kültéri dekorációban széles körben alkalmazható, mivel kiváló időjárásállósága, korrózióállósága, könnyű súlya és könnyen telepíthető.

Tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium panel jellemzői: Először is egyszerű telepítés. Az épületfelület dekoratív igényei szerint a PVDF bevonattal ellátott alumínium panel speciális méretekkel dolgozik hegesztéssel, hajlítással és más technológiákkal. Minden összetett geometriai modellezés testreszabható. Az acélszerkezet egyszerű és kényelmes. Másodszor, a szín a sokféleség és az időjárási képesség. A megfelelő Pantone színeket a tervező követelményei alapján színezheti.

Tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium lemezporlasztási eljárás: először a lemezeket permetezés előtt, a lemez felületének át kell mennie az olajmentesítésen és a kémiai kezelésen, hogy krómozott filmet hozzon létre, növelje a bevonatot és a fém felületi tapadási és oxidációs ellenállását, elősegíti a kiterjesztését a festék hasznos élettartama a membrán.

A tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium panel az építész és a tervező számára is népszerű, újrahasznosítható jellegű, és nem ártalmas a környezetre.


1, Pop szegecs Roof Soffit PVDF bevonattal ellátott alumínium panel-1.jpg

2, Alum konzol

3, Hab

4, Alumínium burkolat panel

5, önmetsző csavar

6, tömítőanyagok

7, négyszögletes acélcső

8, Szög acél

9, Állítsa be a csavarokat

10, bővítő csavar

Tetőfedő PVDF bevonattal ellátott alumínium panel-2.jpg


广州海印又一城.jpgIMG_3608.JPGIMG_3913.JPG广州海印又一城.jpg12 我们 的 工厂 2.jpg


15 联系 方式 2.jpgVizsgálat