PVDF bevonatú alumínium burkolat Panel

PVDF bevonatú alumínium burkolat Panel

Leírás: egyedi

Vastagság: általában 1,5-4.0 mm

Felület kezelés: PVDF bevonatú

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

PVDF bevonatú alumínium burkolat Panel széles körben használják a kiváló időjárás-állósági, korrózióállóság, könnyű és szép megjelenés, könnyű telepítés és egyéb előnyei, vált új fém dekorációs anyagok, egy nagy épület belső és külső dekoráció.

PVDF bevonatú alumínium burkolat Panel a jobb környezetvédelmi és a modellezési plaszticitás pótolhatatlan az egyéb építőanyagok, keresettek építészek.

PVDF bevonatú alumínium burkolat Panel használatos különböző építészeti falak, lobby homlokzat, ponyva, oszlopok, emelt szintű folyosók, gyalogos híd és más részein a dekoráció.

Vannak sok s a kiváló teljesítmény, PVDF bevonatú alumínium burkolat panel

1, fluor, Alumínium burkolat Panel bevonat rendelkezik kiváló Időjárás-ellenállás és anti-ultraibolya teljesítmény, színes tartós és stabil, nem könnyű-hoz fade.

2, savas és lúgos teljesítmény, ellenáll a zord környezetben a szél és a nap.

3, ez birtokol jó tapadású, magas szívósság, ütésállóság, erősen ellenáll a szennyeződés, sima bevonat, könnyen tisztítható.

4, a ' gazdag színekkel, fényes és szép, jó textúra. Fekete-fehér festék, Metálfény, eleget customer követelményeinek teljes méretűre.

A PVDF műgyanta és a szervetlen színek kombinációja dolgozhat a tartósság, több mint 10 éves. Megfelel a színes követelménye a modern építőipar kell. -A ' is népszerűek az építész- és formatervezői annak újrahasznosíthatók karakter és nem árt a környezetet.


1、pop szegecsekPVDF Coated Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum konzol

3、Foam

4、Aluminum burkolat panel

Csavar 5、Self koppintás

6、Sealant

7、Square acél cső

8、Angle acél

9、set csavarok

10、Expansion csavar


PVDF Coated Aluminum Cladding Panel-2.jpg


3.jpg  IMG_3922.JPG

IMG_3925.JPG QQ图片20150907094148.jpg 梅州客都汇 (16).JPG
16 联系信息3.jpgVizsgálat