Márvány hatás alumínium burkolat Panel

Márvány hatás alumínium burkolat Panel

Leírás: egyedi

Vastagság: általában 1,5-3,0 mm

Felület kezelés: márvány hatású kezelés

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Kő minta alumínium panel márvány anyagokkal rendelkezik széles skáláját kémiai oldószereket víz élelemforrásokat és korróziós ellenállás. Ez birtokol magas tűzállóság, így a tűz nem termel mérgező gázokat, amikor elégetik. Márvány hatás alumínium burkolat panelek strukturális van stabil, öntisztító erős, és színes diverzifikáció.

Kő minta alumínium tábla termékek kő minta mintavétel, nagyon is valós, ez birtokol gazdag kő textúra, a hatás reálisabb. És sok a felszíni kő minták, választhat, hogy a stílus, mint a meglévő kő vonalak, vagy az új minta kézírásmintákat, hogy hozzon létre egy szebb stílust. A felületi fényes magas, sima fórumon nem folt az olaj, könnyen tisztítható.

Márvány hatás alumínium burkolat panelek víz ellenállás és a korróziónak ellenálló bármely kémiai oldószer rendelkezik. A tűzgátló karakter nem jelenik meg a mérgező gáz. Ez, a magas stabilitás, az öntisztító karakter és a különböző színek okosan használja. Összehasonlítás-a valódi márvány kő, márvány hatás alumínium burkolat panelek további modellezés és egyszerű telepítés, valamint egy könnyű, jó merevség, nagy szilárdságú, jó láng ellenállás, és megfelelnek a tűz más jellemzőit. Egyre több tervező tette a első választás.


1、pop szegecsekMarble Effect Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum konzol

3、Foam

4、Aluminum burkolat panel

Csavar 5、Self koppintás

6、Sealant

7、Square acél cső

8、Angel sleel

9、set csavarok

10、Expansion csavar


Marble Effect Aluminum Cladding Panel-2.jpg


仿石纹 (1).jpg 仿石纹 (2).jpg11 我们的工厂标题.jpgVizsgálat