Szabálytalan alumínium burkolat Panel

Szabálytalan alumínium burkolat Panel

Leírás: egyedi

Vastagság(ok): általában 2.0-3,5 mm-es

Felület kezelés: poliészter, porfestett, PVDF bevonatú, termál transzfer nyomtatás, márvány hatású kezelés

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Borsodi részt kutatása és megtervezése, szabálytalan alumínium burkolat Panel épület dekoráció igények kielégítésére. Egyesített-val különböző építési igényeit, Borsodi testreszabása a tökéletes alakú alumínium burkolat panel termékek. Mint ez szabálytalan alumínium burkolat Panel termékek, világít a teljes belső és külső dekorációs.

Szabálytalan alumínium burkolat Panel kialakítás stílusa egyedi, a szerkezet tetszőleges, és különböző alakzatokat. A modern dekoratív jellegét meghatározza és nagy integráció a times tervez, ez teljesen visszavert lényege a szabálytalan alumínium panel.

Nem szabványos alumínium panel tervezés és feldolgozására szolgáló alumínium panel, gyártó van szüksége van egy nagy a kereslet, és kéri a gyártó nagy termelő technika és a speciális berendezések. Borsodi tudja ezt, és rájön, hogy fontos, hogy létrejöjjön egy professzionális designer csapat, így hozunk létre egy professzionális tervező csapat, és támogatja az importált precíziós megmunkáló berendezések, javítja a különleges alakú alumínium panel feldolgozó rendszer, amely egy közölt platform. Szerint a tervező kreatív design biztosítanak előzetes rajzokat elmélyítése, valamint a referencia modell. Támogatja a beszerelési útmutató, elfogadása befejezéséig. Külső szabálytalan alumínium burkolat Panel lett népszerű modern építési homlokzat dekoráció.


1、pop rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum konzol

3、Foam

4、Aluminum burkolat panel

Csavar 5、Self koppintás

6、Sealant

7、Square acél cső

8、Angle acél

9、set csavarok

10、Expansion csavar


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Vizsgálat