Alumínium burkolat Panel kimélyít

Alumínium burkolat Panel kimélyít

Leírás: egyedi

Vastagság(ok): általában 1,5-3,0 mm

Felület kezelés: poliészter, porfestett, PVDF bevonatú, termál transzfer nyomtatás, márvány hatású kezelés

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Üreges, Alumínium burkolat Panel függöny alumínium panel falszerkezet, az alumínium panel, a különböző művészeti minták kimélyít egy építészeti formájában, nem csak dekoratív hatást, de is tükrözik a különböző épületek nevében a kultúra.

Üreges, függöny falpanelek alumínium panel gyártók már magas intelligencia és a nagypontosságú CNC berendezésekkel, és annak szükségességét, hogy egy professzionális tervező csapat, a rajzot programozás feldolgozás, teremt egy tökéletes művészet kimélyít alumínium tábla termékek.

CNC megmunkáló és számjegyvezérlésű építési anyagok feldolgozást használ CNC berendezések révén, és digitális építése a "digitális" és a "construction" fogalom oltása, újra az eredeti építészeti diskurzus kezdődött.

Üreges, függönyfal van szerint saját diskurzus rendszer és numerikus ellenőrző berendezést támogatása, kiépítése, alapul "CNC megmunkáló" és a "CNC építése"

Mi import numerikus vezérlésű lyukasztó gép hívás TRUMPF. Egy teli-önműködő panel verte CNC lyukasztó importált-a Németország-ból. Mindegyik bábu-ból művészet faragott alumínium panel egyének között, ez növeli a művészeti elemek az épület dekoráció. Ez vonatkozik a belső és külső függöny fali dekoráció és álmennyezet. Forró trendek a modern dekoráció válik.


1、pop szegecsekHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum konzol

3、Foam

4、Aluminum burkolat panel

Csavar 5、Self koppintás

6、Sealant

7、Square acél cső

8、Angle acél

9、set csavarok

10、Expansion csavar

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Vizsgálat