Fa grain korlát alumínium panel

Fa grain korlát alumínium panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 1,5-3,0 mm

Felületkezelés: hőátadás

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

A lépcső korlátja a gyalogosok szállítóeszközzel történő szállítására szolgáló eszköz. A korlátcsomagban használt anyagoknak figyelembe kell venniük az építészeti tervezés koordinációját és biztonságát. A piacon általánosan használt anyagok a Wood grain Handrail Aluminium Panel és a rozsdamentes acéllemez. És a felvonó vagy a lépcső korlátja kiterjedtebb.

Felvonó és korlát Alumínium panel előnyben részesített Atipikus alumínium burkolat panel és fa gabona Alumínium Panel termékek, a színes mérkőzésen keresztül a mozgólépcső és más részek is össze lehet kapcsolni, hogy a beltéri tér sorok folyékony és integritású.

Fa grain Handrail Alumínium panel használata zökkenőmentes telepítés, A keretrendszer közvetlenül kapcsolódik az alumínium panel biztosítja a stabilitást, és nem lesz könnyű leesni, és lehet tervezni, hogy más Light tank, dekoratív hatása nagyon jó. Fa-szemcsék Az alumínium panel új környezetvédelmi dekorációs anyag lett, és ma már egyre több projekt alkalmazza a fa-alumínium paneleket a modern beltéri és kültéri díszítésben.


1, acél konzol Fa grain kézi korlát alumínium panel-1.jpg


2, bővítő csavar


3, önmetsző csavar


4, Angyal acél


5, süllyesztett szegecs


6, Alum konzol


7, alumínium panel

Fa grain kézi korlát alumínium panel-2.jpg


DSCN9649.JPGDSCN9651.JPGIMG_2774.JPG

IMG_2787.JPGIMG_2788.JPG
15 联系 方式 2.jpg


Vizsgálat