Fa gabona alumínium Wall Panel

Fa gabona alumínium Wall Panel

Leírás: egyedi

Vastagság: általában 1,5-3,0 mm

Felület kezelés: termotranszfer nyomtatás

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Guangdong Borsodi építési anyagok Co., Ltd. már dedikált innováció is fontos mutatónak a cég fejlődését. Olasz fa gabona adatátviteli technológia bevezetése, üzemeltetéséhez, és a fa gabona fal alumínium panel termékek különböző személyiség fejlesztése. Kiváló minőségű, gyönyörű mintás, színes textúra reális, tömör mintázat kopás, találkozik a piaci kereslet, fa gabona fal alumínium panel és az ágazat fejlődésének elősegítése.

Fő feladata a fa gabona alumínium Wall Panel a dekoratív hatás az épület. Azt is védje a fal, fokozza a egyenetlensége, a fal, tartósság, hasznos élettartamának meghosszabbítása a fal, valamint javítani a fal függvényt. Fa gabona falpanelek alumínium javíthatna a fal szigetelés és hangszigetelés kapacitás, az épület művészi hatás javítása, szépíteni a környezet. Megfelelő telepítés, jelentősen csökkentheti az épület dekoráció időtartama.

Fa gabona alumínium panel lett egy új környezetvédelmi dekorációs anyag, és manapság egyre több projektek alkalmazható fa gabona alumínium panel modern beltéri és kültéri dekoráció.


5 节点图标题.png

1、Steel konzolWood grain Aluminum Wall Panel-1.jpg


2、Expansion csavar


Csavar 3、Self koppintás


4、Angel acél


5、Countersunk szegecsek


6、Alum konzol


7、Aluminum panel


Wood grain Aluminum Wall Panel-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG  广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15联系方式2.jpg


Vizsgálat