Fa gabona alumínium mennyezeti Panel

Fa gabona alumínium mennyezeti Panel

Leírás: egyedi

Vastagság: általában 1,5-4,5 mm

Felület kezelés: termotranszfer nyomtatás

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Fa gabona alumínium-felső panel jön ki, amely hozott egy csipetnyi élénk színek, a Dekorációs építészeti mező mutatja az elegáns klasszikus temperamentum, legyen az emberek van egy szoros érzés. Fa gabona alumínium mennyezeti panel szín szép, a hatás reális és egyértelmű textúra, a vizuális, elég jó ahhoz, hogy megfeleljen a tömör fából! Egy időben ez lehet alapul a tényleges az ügyfelek igényeinek, dudorok, Matt és egyéb hatások, a úgy érzi, több közel a tömör fából készült.

Fa gabona alumínium mennyezeti panel van elegáns és természetes appearance、colorful és változatos mintákat. Mint fa anyagok számos előnye van. Mint a tűz bizonyítja, korrózióállóság, penész bizonyíték, magas merevsége és intenzitása. Fa gabona alumínium mennyezeti panel súlya könnyű, is funkció a tűz ellenállás, Nedvességtűrő képessége, és a telepítés és a karbantartás is nagyon egyszerű, megtakarítás karbantartási költségek sok.  Azt állítja a színét utolsó 10 ~ 15 év.

Borsodi barátait fa gabona alumínium mennyezeti panel termál transzfer technológia segítségével a fa gabona bevonatú alumínium panel felületét egy réteg nyomtatva. Kiváló minőségű, reális textúra, erős minta kopás magas mállási technológia felületnemesítési fenntarthatja a tartós világos.


1:Steel konzolWood grain Aluminum ceiling panel-1.jpg


2:Expansion csavar


3:Self-megérinti csavar


4:Angle acél


5: Mélyedéses szegecs


6:Alum konzol


7:Aluminum panel


Wood grain Aluminum ceiling panel-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg  虎门国际购物中心 (18).jpg
15联系方式2.jpg


Vizsgálat