Mintázatnyomás alumínium panel

Mintázatnyomás alumínium panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 2,5-6,0 mm

Felületkezelés: poliészter porszórt, PVDF bevonatú, hőátadó nyomtatás, márvány hatás kezelés

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Mintázott A nyomtatott alumínium panel egy másik művészeti termék az üreges alumínium panel után, atipikus alumínium burkolat panel jött ki, ez elsősorban a felületen dekoratív, a megjelenés remek, a minták gazdag és a színes textúra reális és tiszta, amelyek megfelelnek az építészeti díszítés különböző művészi kifejezési igényeit. A faltervezésen keresztül a szegmentálási feldolgozáshoz és a beillesztéshez való telepítés révén nagy területmintás hatás érhető el.

Alumínium nyomtatás Alumínium panel fémlapja ugyanaz, mint más típusú alumínium panel, fém hajlítás lehet feldolgozni a különböző összetett alakú.

A Bahe's International fejlett feldolgozóeszközei, anyagai és érett technológiája meg tud felelni az alumíniumpanelhez szükséges különböző építési projekteknek, ugyanakkor a felületi minta részletesebb és tartósabb.

A mintapéldányos alumínium panel felületkezeléséhez először egy alapfestéket szórunk az első rétegre, majd a hőátviteli technológián keresztül a kívánt mintát alumínium panelre kell bevonni. Lehet, hogy a mintát szabadon tervezheti, széles körben használják a modern dekorációban, köszönhetően rugalmas és egyedi tulajdonságainak.


1: Kel alatt Mintafestés Alumínium panel-1.jpg


2: alumínium konzol


3: Önfúró csavarok


4: Süllyesztett szegecs


5: 2,0 mm-es alumínium panel


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Vizsgálat