Horgok alumínium panelre

Horgok alumínium panelre

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 1,5-3,0 mm

Felületkezelés: poliészter porszórt, PVDF bevonatú, hőátadó nyomtatás, márvány hatás kezelés

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Az alumínium horgok felülete sík, egyirányú, párhuzamos gerinc horogszerkezettel. A panelek rendszeresen összekapcsolódnak a gerincen, egyfajta fedett alumínium mennyezeti panelen. Sima felületű, egyirányú párhuzamos felhúzott hajlított szerkezettel és egyedi kialakítással rendelkezik, amely jól ellenőrizheti a lemezek közötti tevékenységet, és biztosítva a lemezek közötti különbséget. Mindegyik darab panel gerincének tiszta, különböző szélessége számos kombinációt eredményezhet.

A Hook On Aluminium Panel termékrendszere strukturált, nagyvonalú és kompakt kialakítással növeli a látóteret, erős modern érzést érez. Tulajdonsága a lángálló, korrózióálló, nedvességálló előnyöknek, könnyű összeszerelésnek és szétszerelésnek, egyszerű felépítésnek és karbantartásnak.

A szín testreszabható, és a perforált, hornyos fedett alumínium burkolatot széles körben használják a nagy irodahelyiségekben, kórházakban, repülőtereken, klubokban, bankokban, bevásárlóközpontokban, konferenciatermekben, kísérleti helyiségekben, kiállítótermekben és más helyeken.


1,8 mm-es lógó pólus Hook on Aluminum Panel-1.jpg


2, 50 fő gerinc függő része


3, Horgos függő részek a gerincen


4,50 fő gerinc


5, Z alakú gerinc


6, Hook on Aluminum panel mennyezet

Hook On Aluminium Panel-2.jpg


IMG_6033.jpgIMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg深圳滨海医院 (16).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Vizsgálat