Oszlop alumínium burkolat panel

Oszlop alumínium burkolat panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 2,0-3,0 mm

Felületkezelés: poliészter porszórt, PVDF bevonatú, hőátadó nyomtatás, márvány hatás kezelés

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Az oszlop alumínium burkolat panel testre szabott a beltéri és kültéri dekoratív oszlop. Az oszlop alumínium burkolat panel jó ív alakú lemez anyag. Ez megfelel a tervező igényeinek különböző formák és minták. Nem lehet más anyagok helyett újrahasznosítható jellegű, és nem káros a környezetre. Ezenkívül a termék telepítése varratos és zökkenőmentes módon történik, és biztosítja, hogy a lemezek közötti rés sík és sima legyen.

A belső oszlop alumínium burkolat panelje a belső dekoráció fő része, a hagyományos márvány anyagi korlátai miatt, az oszlop díszítéses stílusában monoton, oszlopos alumínium burkolat panel fém kézműves és gazdag színek tökéletes megoldani ezt a problémát. Így a kiváló környezeti teljesítmény és a modellezési folyamat során az oszlop alumínium burkolatot széles körben használják. A különböző tervezési követelményeknek megfelelően különböző jellemzőkkel és felületekkel, lyuk alakzattal, mintázattal és a fény tökéletes hatásával dolgozhat.

A beltéri oszlop alumínium panel az ív, forma, üreges tervezés tökéletes módja. Legfeljebb 4 méter hosszú és 1,5 méter széles, a panel a feliratok fél, egy harmadik, egy negyedére osztható a különböző beltéri dekorációs igények szerint.


1, Pop szegecs Oszlop alumínium burkolat panel-1.jpg

2, Alum konzol

3, Hab

4, Alumínium burkolat panel

5, önmetsző csavar

6, tömítőanyagok

7, négyszögletes acélcső

8, Angel hódol

9, Állítsa be a csavarokat

10, bővítő csavarOszlop alumínium burkolat panel-2.jpg


IMG_0560.JPGIMG_3169.JPGIMG_9893.JPG包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15 联系 方式 2.jpgVizsgálat