Eloxált alumínium Panel

Eloxált alumínium Panel

Leírás: egyedi

Vastagság(ok): általában 1,5-3,0 mm

Felület kezelés: Anódos oxidáció kezelés

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

Keresztül a vezetőképes elektrolit savas elektrolízis megvalósító az anód fém felület oxidált alumínium, eloxált alumínium panel generált természetesen egy vastag és finom alumínium-oxid réteg védő filmréteg, ami nem egy további réteget, oxid film nem leesik. Előírja, hogy minden egyes darab alumínium eloxált panel magas technológiával.

Eloxált alumínium panel technológia felületnemesítési eltér a szokásos festési technológia, via elektromos áramot vezető savas elektrolit elektrolízis, hogy így van, hogy az anód készült alumínium fém felület oxidáció, az alumínium felület, hogy növekedni fog finom alumina védőfóliát vastag, ez a réteg a oxid film nem egy újabb réteg, nem esik le.

Eloxált alumínium panel, erős fém érzés, és az anód kezelés alumínium panel megjelenése nagy keménység, gem-fokozatú és karcállóság, eloxált alumínium furnér kell erős anti-szennyezés: egyszerű, tiszta, egyszerű védelem, no ujjlenyomatok, egyszerű tisztítás, nincs korrózió, foltos.

Összehasonlítás-hoz más beltéri alumínium burkolat panel, ez lesz fényűző és használt high-end kamarák, repülőtér, konferencia termek, kiállítótermek és más helyeken.


1、pop szegecsekAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum konzol

3、Foam

4、Aluminum burkolat panel

Csavar 5、Self koppintás

6、Sealant

7、Square acél cső

8、Angel acél

9、set csavarok

10、Expansion csavar
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Vizsgálat