Alumínium hálós panel

Alumínium hálós panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: testreszabott

Felületkezelés: poliészter porszórt, PVDF bevonattal,

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Alumínium Mesh Panel az alumíniumlemez használata lyukasztással, a gyémánt alakú nyílással a lemez alakú hálóval. Az alumínium hálós panel magas fényáteresztéssel rendelkezik, nemcsak nagyon fontos szerepet játszik az árnyékolás díszítésében, hanem az eredeti építészeti szépséget is mutatja.

Alumínium Mesh Panel megjelenése nagyvonalú, erős vizuális hatással bír, a tartószerkezet tartós; ugyanakkor különböző optikai és akusztikai hatásokat biztosítanak, elősegíti a tervező tervezési inspirációjának meggyulladását. Az alumínium hálólemez rácsmérete és a hálós sűrűség testreszabható. A feldolgozó alumínium panel a szükséges méretű alumínium kerettel kombinálva biztosítja, hogy az egész panel keménysége jó síkhatást érjen el.

Az alumínium hálós panelek rombusz lyukban alakulnak ki az alumínium ötvözetből lyukasztva és nyújtva. Lapos és egyenes a látószögben, jó teljesítmény a hőszigetelésben, tűzálló és visszaverődéses. Emellett az Alumínium Mesh Solid Panels kiváló fényerővel rendelkezik az eredeti épület szépségének bemutatására. És felfüggesztett mennyezet, külső és belsőépítészet, edzőterem stb.


1, acél konzol Alumínium Mesh Panel-1.jpg


2, bővítő csavar


3, önmetsző csavar


4, Angyal acél


5, süllyesztett szegecs


6, Alum konzol


7, alumínium panel

Alumínium Mesh Panel-2.jpg


1.jpg3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpgIMG_6047.jpg深圳书城 (20).JPG
15 联系 方式 2.jpg


Vizsgálat