PVDF bevonatú alumínium MÉHSEJTSZERKEZET Panel

PVDF bevonatú alumínium MÉHSEJTSZERKEZET Panel

Leírás: egyedi

Vastagság: egyéni

Felület kezelés: PVDF bevonatú, poliészter porszórt, hermal transzfer nyomtatás, márvány hatású kezelés

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

PVDF bevonatú alumínium MÉHSEJTSZERKEZET Panel gyártási technológia van a repülőgépiparban. -A ' széles körben a külső fal dekoráció jól tartósság és erős alkalmazás. Alumínium MÉHSEJTSZERKEZET panel nem csak tartós, de is kiváló laposság. Alumínium méhsejt kompozit panelek hajtogatott és rugalmas, valamint jó feldolgozási teljesítményt. Azonkívül vannak különböző választási Felületkezelés a kérését. A panelen főként elfogadja fluorkarbon panel előre bevont alumínium panelek. Fluorkarbon bevonatú alumínium tekercs előtti panel kritikus pontja az, hogy foglalkoztat a technika folyamatos roller bevonat folyamat, a bevonat alumínium panel egy egyszeri kivitelben. Emiatt a bevonat, kiváló lakás pozitív minőségi, ez lehet tartani a külső fal az épület élénk színű hosszú ideig. Miután hosszú ideig kitéve nap és az eső vagy a szennyezés ipari hulladékgáz, nyilvánvalóan is találták, hogy a

Előtti roll bevonat alumínium panelek is fényesebb, mint a permetezés bevonat alumínium panelek, amely rendelkezik, jó tapadási és időjárásállóságú.

PVDF bevonatú alumínium MÉHSEJTSZERKEZET Panel funkciók: tűz 1, 2, korrózióálló 3, környezetvédelmi 4, magas fokú lakás 5, könnyen szétszerelhető és össze.


PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


FILE0000 (2369).jpg  FILE0000 (2408).jpg

蜂窝铝板.jpg 氟碳蜂窝铝板.png 广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Vizsgálat