Bambusz alumínium méhsejt panel

Bambusz alumínium méhsejt panel

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: testreszabott

Felületkezelés: bambuszkomplex

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

3 产品 特征 标题 .png

A bambusz alumínium méhsejtlemez egy új típusú zöld díszítőanyag. Az alumínium panelek és a bambuszanyagok tökéletesen ötvözik a német speciális összetett technológiát és a nagy szilárdságú hőre lágyuló ragasztórendszereket, a termékszerkezet szilárd, és nem könnyű elhagyni.

A természetvédelem, a környezetvédelem, a zöld dekoráció támogatása és a mai fenntartható fejlődés hangsúlyozása érdekében a bambusz alumínium méhsejtlemezek egyedi tulajdonságaival, kiváló belső minőségével és kellemes természetes textúrájával a modern dekorációs anyagok fő termékei.

Bambusz alumínium méhsejt panel zöld, vissza a természetes dekoratív hatás, kedvelt a hazai és külföldi konstrukció, széles körben használt építészeti díszítés. Bahe cég különböző bambusz szalag alumínium méhsejt fórumon, vastagság jellemzők és bambusz bőr stílus kiválasztása szerint a követelmény a panel vastagsága, méhsejt mag vastagsága és így tovább, hogy a testreszabott bambusz alumínium méhsejt panelek. Ez a legfontosabb dekoratív termék a modern időkben jellegével és ártalmatlan jellemzőjével. Kiváló teljesítményt nyújt a hangszigetelés, a hőszigetelés, a tűzállóság és a magas szél ellenállás, az alumínium kompozit méhsejtlemez széles körben alkalmazott belső és külső dekoráció.


5 节点 图 标题 .png

1, M8 lógó pólus Bambusz Alumínium Honeycomb Panel-1.jpg


2, Szegecs


3, alumínium méhsejt panelek


4. Közös


5, speciális alumínium szalag


Bambusz alumínium méhsejt panel-2.jpg


4.jpg虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg深圳华润1234  (18).jpg竹铝蜂窝板.png11 我们 的 工厂 标题 .jpgVizsgálat