Víz csepp képernyő felső határt

Víz csepp képernyő felső határt

Leírás: egyedi

Vastagság(ok): általában 0,8-1,2 mm-es

Felület kezelés: poliészter porszórt, termotranszfer nyomtatás

Alapanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási ország: Kína Guangdong

Termék részletek

A víz csepp képernyő felső határt szereti a levegőben lévő csodálatos esőcseppek. A szerkezet egyszerű, ez készült alumínium által extrudálása öntvény, nehéz és az egyenesség jó. A telepítés szerkezet keel csíptet--ban szerkezet. A lineáris fém álmennyezeti előnye unitive magasság, szabályos elrendezése és átlátszó szerkezete van. -A ' általában alkalmazandó bevásárlóközpont.

Víz csepp képernyő felső határt kényelmes telepítő rendszer, könnyen telepíthető és javítás hided tűzvédelmi berendezések, légkondicionáló berendezés és készülék lámpa. Ez a fajta mennyezeti széles körben használják a nyilvános, nyílt helyen-így például a metró, szupermarket, repülőtér, szórakozás, kiállítási csarnok, és így tovább.

Víz csepp képernyő felső határt előnye egyértelmű, világos rendszer, különböző színek és erős látás érzés van. Ez lehet megszokott-hoz különböző magasság alapján a szükséges.

Borsodi társaság csinál csodálatos víz csepp a képernyő felső határt, amely rugalmas fenntartani. A mennyezet is rejtheti, keel és egyéb létesítmények, egy rövid és divatos hatása.


water drop screen ceiling-1.jpgwater drop screen ceiling-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG 广州保利国际贸易中心8.jpg

Vizsgálat