S alakú alumínium mennyezet

S alakú alumínium mennyezet

Specifikáció: Szélesség s300 mm

Vastagság: általában 0,8-1,2 mm

Felületkezelés: poliészterpor bevonat

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Az S alakú alumínium mennyezet egyedülálló kialakítású, különlegesen erős 3D-s vizuális hatással rendelkezik, külön szélvédő keel használatával, amely minden szélvédőre van tervezve. Tartós és alkalmas kültéri dekorációra, különösen benzinkútnál. Az alumínium csík mennyezetének jellemzője a hőszigetelés, a penészesedés és a könnyű súly.

Az alumínium s alakú alumínium mennyezet jó ötvözetből készült alapanyagból és nagy pontosságú, hogy a panel felülete síkabb legyen. Továbbá a nemzetközi márkafesték biztosítja a mennyezet hatását és élettartamát. Ezt az úgynevezett alumínium szélvédő álmennyezetet is fel lehet használni, amelyet gyakran használnak a benzinkútnál, mivel jellemzője a tűzálló, könnyű és állandó telepítési rendszer.

Az s alakú alumínium mennyezet széles körben használatos benzinkút, buszmegálló, repülőtér és bevásárlóközpont. Helyénvaló a nagy és nyitott nyilvános helyeken. A nem minősített kész hatásokat rossz panel vagy gerinc okozhatja, ezért fontos elemezni a jó minőségű panel- és installációs rendszert. Bahe cég megfelel a magas színvonalú keresletnek.


1, M8 horganyzott lógó oszlop s alakú alumínium mennyezet-1.jpg


2, 50 mian keel függő része


3, S alakú gerinc


4,50 fő gerinc


5, S alakú gerinc függő részei


6, S alakú alumínium cellás


s alakú alumínium mennyezet-2.jpg


221462627330726584.jpgIMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG汽车加油站 (2).JPG

Vizsgálat