Alumínium méhsejtburkoló panel

Alumínium méhsejtburkoló panel

BAHE Építőanyagok Co., Ltd. minőségi alumínium méhsejt burkolólapok az építészet külső falához és belső faldíszítéséhez, szállításához és hajógyártásához. Az alumínium méhsejtlemez egy szendvicspanel, amely ragasztott arcmaszkával és alumíniummaggal az alumíniumlemez között. Magas mechanikai tulajdonságokkal és jó tűzállósággal rendelkezik.

Termék részletek


ADATOK

BAHE Építőanyagok Co., Ltd. minőségi alumínium méhsejt burkolólapok az építészet külső falához és belső faldíszítéséhez, szállításához és hajógyártásához. Az alumínium méhsejtlemez egy szendvicspanel, amely ragasztott arcmaszkával és alumíniummaggal az alumíniumlemez között. Magas mechanikai tulajdonságokkal és jó tűzállósággal rendelkezik.alumínium-méhsejt-burkolat-panel-1.jpg

alumínium-méhsejt-burkolat-panel-2.jpg


Arc anyaga: alumínium ötvözet vagy rozsdamentes acél

Vastagság: 5mm ~ 100mm

Méret: testre szabható (max. Méret: 2000 x 3000 mm)

Befejezés: fluorozott szénhidrogén, bevonat, tükör, eloxált, gereblye, nyomtatás, kőmintaFOLYAMAT ÉS MINŐSÉG

ISO9001: 2008 TANÚSÍTVÁNY

A BAHE befejezte számos olyan projektet, mint az irodaépület, a tárgyalóterem, a kiemelkedő fal, a hoteml alumínium méhsejt-panel hangszigetelő akusztikus és hőszigetelő megoldás.PACKAING & DELIVERY

csomag: védőréteggel bevont furnérlemezek

leadási idő: 7 ~ 15 munkanap vagy a termék minőségétől függ


CÉGÜNK

A BAHE megoldások egy építészeti fémipari vállalkozó és gyártója elsősorban Guangdong Kínában működik. A BAAH-t 2010-ben építették be, és azóta egyre nagyobb követést épített a hűséges ügyfelek számára. A BAHE küldetése az, hogy a régi mesterséget és a kompromisszummentes figyelmet a minden egyes projektre bízza. A BAHE olyan projektek felé hajlik, amelyeket a legtöbb más cég félel. A BAHE nem keres nagy volumenű, ismétlődő projekteket, hanem közepes méretű projekteket, amelyek nagyra becsülik a tervezők elképzelését.

BAHE megoldások A tipikus ügyfelek a fővállalkozók és az alvállalkozók és a gyártók, akik szeretnék szolgálni ügyfeleiket az abszolút lehető legjobb termékkel, BAHE megoldásokkal segítik elő bizonyos, különleges figyelmet igénylő tételekhez.


Vizsgálat