Fémből készült falra helyezett álmennyezet

Fémből készült falra helyezett álmennyezet

Specifikáció: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 mm Vagy személyre szabott

Vastagság: általában 0,5-1,2 mm

Felületkezelés: poliészterpor bevonat

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

3 产品 特征 标题 .png

A beépített fém álmennyezet kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül, a korszerű anyagok kiegyenlítésének és tömörítési eljárásának felhasználásával annak érdekében, hogy a kész alumínium panel stabilitást, síkosságot és méretbeli pontosságot biztosítson.

A panel specifikációi testreszabhatók és ugyanolyanok, mint a panel vastagsága és színe. A beágyazott alumínium mennyezet könnyű telepítési rendszerekkel rendelkezik, amelyek ügyfelei egyszerű megjelenést, egyszerű és változó mennyezeti hatással rendelkeznek.

Az építőipari dekorációs ágazat gyorsan fejlődik, ezért a beépített fém álmennyezetet széles körben használják a kórházban, az irodában, a WC-ben, a laboratóriumban, a lobbyban és a szórakoztató központban. A hagyományos fémes álmennyezettel összehasonlítva a beépítési hatás még laposabb és stabilabb . Van néhány szigorú követelmény, hogy megfeleljen a könnyű eszköz és a tűzoltó berendezések a magas színvonalú hatás biztosításához.

A Bahe cég teljesen megoldja a díjnyertes irodai projektet. Nemcsak a beépített fém álmennyezet beépítésének fontosságát, hanem tökéletesen illeszkedik a légkondicionáló, lámpa, szellőzőnyílás, elektromos vezeték és tűzoltó készülékekhez.

A Bahe cég alumínium négyzetméterből áll. Számos megoldás létezik professzionális szolgáltatás és technológia nyújtására.


5 节点 图 标题 .png

lay-in fém false ceiling.jpg


1,8 mm-es lógó pólus


2, 50 fő kell lógó része


3,50 fő gerinc


4, Háromszögkerék függő része


5, Háromszögküel


6, Alumínium cellamasszázsfekvő fém álmennyezet-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_ 副本 .jpg


9 合作 伙伴 标题 .jpg

10 合作 伙伴 2.jpg14 Üzenet küldése .jpg


Vizsgálat