Íves hajlított alumínium mennyezet

Íves hajlított alumínium mennyezet

Specifikáció: testreszabott

Vastagság: általában 2,0-3,0 mm

Felületkezelés: poliészter porszórt, hőátviteli nyomtatás

Nyersanyag: alumínium ötvözet 1100, 3003, 5257, 6061 sorozat

Származási hely: Guangdong Kína

Termék részletek

Az ívelt terelőlemez alumínium mennyezetének gyönyörű megjelenése. Különböző dekoratív stílusokkal kombinálható, különböző vizuális hatásokat hozhat létre. Ez a mennyezet alkalmas mennyezetre és falra. Könnyen telepíthető és kompatibilis más anyagokkal. A fém hajlékony mennyezet kiemelkedik a speciális ívelt formájával, amely tetszőleges ívelt hatással testre szabható. Megkaphatja a művészi hatásokat, és megnöveli az épületet.

Az ívelt alátámasztó alumínium mennyezet széles körben használatos a mennyezet és a háttér fal dekorációjában. Az egyedülálló hatás alkalmas bevásárlóközpont és kiállítási csarnok stb.

A lapos atipikus alumínium burkolatpanelhez képest az ívelt alátámasztó alumínium mennyezet a művészi effektust mutatja a különböző specifikációnak és hossznak megfelelően, így a hely nagyobb teret biztosít.

Az ívelt alátámasztó alumínium mennyezet a különböző színválaszték alapján különböző stílust tartalmazhat. A csodálatos vizuális hatás megfelel a tervező különleges koncepciójának. A mennyezet népszerű a tűzálló, jó szellőzés és tartósság jellemzője miatt.

Az ívelt alátámasztó alumínium mennyezetet a tervezők ajánlják, és a legtöbb grandiózus konstrukcióban jelenik meg.


1,8 mm-es lógó pólus hajlított alumínium billenõ mennyezet 1.jpg


2, U-alakú alumínium lapát gerincét


3, U alakú alumínium terelőlemez
hajlított alumínium billenõ mennyezet 2.jpg


4.jpg广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg广州太阳新天地3.jpg广州 太阳 新天地 4.jpg


Vizsgálat