1 mm-es vastagságú alumínium burkolatú mennyezeti csempe

1 mm-es vastagságú alumínium burkolatú mennyezeti csempe

származási hely: Kína
márka: BAHE
Anyag: alumínium, alumíniumötvözet
Vastagság: 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm
felületkezelés: porfestés, sprayfestés

Termék részletek

Az alumíniumlemez mennyezeti burkolólapok az elmúlt években gyártott álmennyezetek egyikének. Az U alakú alumínium terelőlemez nyitott nézettel, szellőztetéssel és szellőztetéssel rendelkezik, vonalai világosak, rendezettek és jól szervezettek, ami tükrözi az egyszerű és világos, modern, egyszerű és kényelmes kialakítást és szétszerelést, és a népszerű dekorációs piac az elmúlt években. Sok embert használó nyilvános helyiségben használják, és sűrűek a titkosítási technikában, amely egyszerre alkalmas a levegő cirkulációjára, a kipufogógázokra és a hőelvezetésre, és egyenletesen oszlik el a fényt, és tágas és világos képet ad az egész térről. Széles körben használják a metró, a nagysebességű vasútállomás, az állomás, a repülőtér, a bevásárlóközpont, a folyosó, a szabadidős hely, a nyilvános WC, a külső fal és egyéb nyitott helyek kialakítása.

GYIK:

1. Szabad mintákat adsz:

Kedves, igen! Ingyenes mintákat biztosítunk, de az expressz költségeket fizetjük.

2. Kérem, adjon nekem egy legjobb árat?

Kedves, igen! Van egy saját gyárunk és kereskedelmi vállalatunk, mindig mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árat kapjuk.

3. Miért hiszek abban, hogy a legjobb minőségű?

Kedves, termékeink telt el a német TÜV-teszten (Technischen Uberwachungs Vereine), a francia BV-n és az ISO9001: 2008-on.

4. Mi a helyzet a gyára termelékenységével?

Kedves, gyárunk termelékenysége 400.000 négyzetméter / hó.

Vizsgálat